Pontyfogó (24 órás) horgászverseny 2022

Pontyfogó (24 órás) horgászverseny 2022

2022.05.14/15.-én rendeztük meg a 24 órás pontyfogó horgászversenyünket 19 jelentkezővel, akik közül 15 fő állt versenybe 7 órától.

A változatos, de mégis igen kellemes időben lebonyolított versenyen kissé nehezen jöttek az első kapások, de aztán beindultak a pontyok és a horgászok.

Különösen az esti és éjszakai időszakban fogtak horgászaink szép halakat és örömmel láttuk, hogy igen szép számmal – méreten aluli halakat. Sok kis ponty is horogra akadt, akik folytathatták növekedésüket kedven tavunkban.

Természetesen minden hal számított a versenyben, de csak a Balatoni Horgászrend szerint engedélyezett halakat szabadott elvinni!

A verseny során összesen 95.180 gramm pontyot sikerült kifogni!

A versenyt Hoffer Gábor nyerte meg 32.230 gramm összesített súllyal, második lett Sándor Gyula 14.300 grammal, harmadik helyezett pedig Balogh János lett 14.130 gramm összesített súllyal.

A verseny legnagyobb halát Kovács Antal horgásztársunk fogta ki 4.000 gramm súllyal.

A verseny alatt horgászaink ebédet, vacsorát és reggelit kaptak, az ital kínálatot sokan egészítették ki saját italukkal, kaptunk a kedves családtagoktól süteményeket is! Köszönjük!

A jó hangulatú és eredményes verseny után mindenki reméli, hogy jövőre ismét megrendezhetjük ezt a kissé fárasztó, ugyanakkor igen érdekes és szórakoztató pecát, az igazi közösségi élményt!

Köszönjük a verseny megszervezésében, lebonyolításában, az ételek elkészítésében segédkezők munkáját! Várjuk Őket jövőre is!

Soós Gábor elnök-helyettes