Horgász-napközi Balatonszepezden

Horgász-napközi 2021.09.11.-én Balatonszepezden

A Községi Falunap keretében több civil szervezet közreműködésével nagysikerű horgász-napközit tartottunk a Központi Strandon.

10 fő 8 év alatti és 24 fő 8-14 éves érdeklődő, valamint szülői és nagyszülői kíséretük részére tájékoztatók hangzottak el, megismertettük a horgászat szabályait, megtanulhatták a gyerekek (is) a horogkötéseket, célba-dobó versenyt tartottunk és horgászhattak is a gyerekek.

A balatoni halászat eszközeit, hajómodelleket is megismerhették és érdekes, autentikus előadást hallgathattak meg a Balaton élővilágáról az érdeklődők.

Minden jelentkező horgász felszerelést kapott, horgász kellékeket, felszereléseket és a sokan horgászatról szóló könyveket is nyertek, kaptak.

Az újdonsült horgászok között ajándék-tárgyakat, édességeket és üdítő italokat osztottunk ki valamint a segítő társ civil szervezeteknek köszönhetően uzsonnát is felszolgálhattunk! A rendezvényen közreműködők Egyesületünk logójával ellátott pólókban segíthették a gyerekeket.

Köszönjük a Községi Önkormányzat és a civil szervezetek, magánemberek segítségét, támogatását az eseményről Balogh Attila képeivel számolunk be!

Soós Gábor elnök-helyettes